English (United Kingdom)   Lithuanian (Lietuva)   Polish (Poland)   Russian (CIS)
Bendra informacija
Viešbutyje yra 33 kambariai, kuriuose gali apsistoti nuo vieno iki keturių asmenų. Vienu metu "Alexa" gali priimti 81 svečią, todėl viešbutyje laukiami ne tik pavieniai turistai, bet ir keliautojų grupės.
Kiekviename kambaryje yra televizorius su palydovine televizija, darbo stalas ir atskiras vonios kambarys. Liukso tipo kambariuose yra balkonai su vaizdu į miestą bei pasisėdėjimo zona. Kai kurie kambariai pritaikyti žmonėms su negalia. Taip pat laukiami svečiai su augintiniais (šunimis, katėmis ar kitais smulkiais naminiais gyvūnais).

Vienvietis kambarys

Vienviečiuose kambariuose yra televizorius su palydovine televizija, darbo stalas, atskiras vonios kambarys su dušu. Kambaryje nerūkoma.

Dvivietis kambarys

Dviviečiuose kambariuose yra televizorius su palydovine televizija, darbo stalas, atskiras vonios kambarys. Šio tipo kambariuose svečiai gali pasirinkti vieną dvigulę arba dvi viengules lovas. Taip pat gali būti pristatoma papildoma lova vaikams iki 7 metų nemokamai, o vyresniems nei 7 metų - už papildomą kainą. Kambaryje nerūkoma.

Trivietis kambarys

Triviečiuose kambariuose yra televizorius su palydovine televizija, darbo stalas, atskiras vonios kambarys.

Keturvietis kambarys

Keturviečiuose kambariuose yra televizorius su palydovine televizija, darbo stalas, atskiras vonios kambarys.

Superior klasės kambarys

Superior klasės kambaryje yra televizorius su palydovine televizija, darbo stalas, atskiras vonios kambarys, pasisėdėjimo zona, balkonas. Šios klasės kambariai erdvesni, pritaikyti neįgaliems žmonėms, gyvenimui su augintiniais (šunimis, katėmis, kitais smulkiais nnaminiais gyvūnais).